7 tips voor natuurlijk afvallen

calendar 9/01/19
7 tips voor natuurlijk afvallen
7 tips voor natuurlijk afvallen

Schaaltjes fruit

Pure voeding + bewust leven + stressvrij genieten, ondersteunt de vetverbranding

We vallen maar meteen met de deur in huis: gezond afvallen heeft niets met diëten te maken, maar met het veranderen van je mindset en levensstijl. Gezond leven zou geen straf mogen zijn, maar iets leuks! Ontwikkel een passie voor pure voeding en leven. Minder eten zorgt voor een zeurend hongergevoel. Laten we daarom méér gaan eten… van de juiste voeding: natuurlijke, biologische ingrediënten, minder koolhydraten en meer vetten.

En ... combineer dit met genoeg beweging. Dat hoeft niet in de sportschool: ga naar buiten! Wandel, snuif regelmatig bos-, en zeelucht op, pak de fiets, bedrijf de liefde, ontspan en geniet. Want een àndere dikmaker is namelijk stress. Die zorgt voor plotse insulinepieken, waardoor je vaker honger krijgt én je lichaam meer vet gaat opslaan.

Wij geven je 7 tips om natuurlijk af te vallen, zonder dieet en mét een happy smile

1. Anima Mundi Fat Belly

Wanneer er een té grote aanvoer is van belastende stoffen voor je lichaam zoals verzadigde (trans)vetten, verteren gal en lever dit steeds moeizamer. In dat geval is een krachtige tonic met onder meer kurkuma en garcini cambogia zeer welkom om de vetverbranding van overtollig buikvet te ondersteunen.

2. Anima Mundi Green Coffee Bean

Groene koffiebonen zijn pure, ongeroosterde koffiebonen, die nog alle aanwezige antioxidanten en chlorogeenzuur bevatten. Een opbeurende en natuurlijke rustgever, die goed voor ons metabolisme is en bijdraagt aan de vetverbranding. Groene koffiebonen helpen tevens ons energieniveau te behouden.

3. Maak van je ontbijt je favoriete maattijd met de 7AM ontbijtboxen

7AM

7AM is o.a. een biologisch, raw, vegan en glutenvrij ontbijt, in eigen atelier verwerkt en verpakt als ontbijtbox. 7am helpt je om je ontbijt je favoriete maaltijd van de dag te laten worden! Voel je lekker in je vel met dit rijk gevulde, (h)eerlijke ontbijt.

4. Boek: Eet goed, dat doet je goed van Chantal Voets

Chantal Voets  is een gepassioneerde foodie pur sang. De inzichten die ze verzamelde op haar vele ontdekkingsreizen door de keukens van de wereld, bundelde ze in een kookboek. Je voelt de liefde en wens om gezondheid te delen en krijgt ZIN om lekker en gezond te koken

5. Boek: Puur Pascale 2 van Pascale Neassens 

Pascale Naessens verafschuwt diëten, maar is dol op pure voeding en daarvan genieten in goed gezelschap. De kern van de zaak? Geen suiker eten, maar wel veel vet. En: meng geen koolhydraten met eiwitten.Alles mag je eten, zolang je maar de juiste combinaties maakt. 

6. Ondersteun de reinigende werking van de lever met Kotobuki matcha thee van Amanprana

Matcha ken je als de felgroene groene thee, die grote hoeveelheden antioxidanten en chlorofyl bevat en de reinigende werking van de lever ondersteunt. Ook bevat Matcha het actieve bestanddeel EGGG dat de spijsvertering helpt en bijdraagt aan vetverbranding. 

7. Bio Sonnentor Kruiden en specerijen die helpen om op gewicht te blijven

Een aantal voorbeelden van kruiden en specerijen die de spijsvertering en vetverbranding optimaliseren zijn: komijnzaad, kaneel, cayennepeper, gember, oregano, kurkuma, mosterdzaad, kruidnagel, paprikapoeder, peterselie, venkelzaad en munt